• iPhone 7 PLUS 128GB Goud

iPhone 7 PLUS 128GB Goud

  • Merk: Apple
  • Model: iPhone 7 PLUS 128GB Goud
  • Beschikbaarheid: 1
  • €199,00


Kleur

Zwart

Jet-black

Zilver

Goud

Rose-gold

Rood

Capaciteit
32GB
128GB
256GB

Totaal : €199,00


Refurbished iPhone 7 PLUS 128GB Goud.

Beschikbaar in zwart, jet zwart, zilver, goud en Rosé goud.


Wat is refurbished?

Onze (refurbished) iPhones zijn tweedehands, volledig functioneel en hebben geen drastische reparaties ondergaan. Ze worden gecontroleerd op correcte werking, waterschade en originele onderdelen. Het hart (logicboard) van het toestel moet 100% in orde zijn. iPhones waar gehele behuizingen vervangen zijn of waar soldeer werk aan het logicboard heeft plaatsgevonden, vindt je niet terug in ons assortiment. Onze iPhones bestaan in bijna alle gevallen uit 100% originele onderdelen.


Conditie van de iPhone

Een refurbished iPhone is nagekeken, gereinigd en gerenoveerd. Maar niet elke refurbished iPhone ziet er cosmetisch het zelfde uit en worden daarom aangeboden in 3 verschillende condities. We leggen graag de verschillende condities uit zodat je precies weet wat je kan verwachten bij het bestellen van een Refurbished iPhone.


Als nieuw

Refurbished iPhones in deze categorie zien er op eerste zicht als nieuw uit echter bij een goede inspectie kan je soms enkele zeer lichte sporen van gebruik vinden.


Lichte gebruikerssporen

Deze iPhones hebben lichte zichtbare sporen van gebruik. De meeste gebruikers sporen vindt u terug op de behuizing. Het scherm is meestal krasvrij maar kan enkele zeer oppervlakkige krasjes bevatten niet met de nagel voelbaar.


Meerdere gebruikerssporen

iPhones in deze categorie hebben meerdere duidelijke sporen van gebruik op zowel de behuizing als het scherm. Met een bumpercase en een getemperd glas kun je deze merendeels verbergen.


De iPhone accu

Bij het bestellen van iPhone krijgt u ook de keuze om te kiezen voor een tweedehands of nieuwe batterij. De gebruikte batterijen worden allemaal getest op kwaliteit en capaciteit. Wanneer een batterij niet meer volstaat voor normaal gebruik word deze recycled. Een batterij die nog prima werkt wordt ingezet voor hergebruik. Wel zo aardig voor het milieu

Waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van een gebruikte batterij is dat deze gemiddeld 20% sneller leeg gaat dan een nieuwe batterij.


Verdere voordelen

Vooral bij het kopen van een refurbished iPhone wilt u de zekerheid van een degelijk product en goede after sales service mocht er toch onverhoopt iets niet helemaal in orde zijn. Hier nog enkele voordelen wanneer u bij ons een refurbished iPhone besteld.


  • 100% zonder twijfel, gegarandeerd de laagste prijs!
  • Een uitstekende service en duidelijke garantie voorwaarden.
  • Transparantie omtrent onze producten.
  • 1 jaar garantie & gratis retourneren binnen 14 dagen.
  • Gratis verzending voor Nederland & Belgie.
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis.

Gerelateerde producten

Screenprotector voor alle type iPhones

Screenprotector voor alle type iPhones

Bescherm uw iPhone scherm tegen krassen met deze handige screenprotector. ..

€6,50

Tempered glas

Tempered glas

Voorkom dure reparaties aan uw scherm door uw iPhone te beschermen met getemperd glas.Gemakkelijk te..

€9,99

Bumper case voor alle type iPhones

Bumper case voor alle type iPhones

Bescherm uw iPhone tegen stoten of vallen met onze bumpercases verkrijgbaar in zwart of wit...

€12,00