Over ons

Onze webwinkel is onderdeel van groothandel Sobby.nl welke zich richt op de inkoop van Apple producten en leverancier is van webhops in binnen & buitenland. Alle producten worden gecontroleerd op meer dan 40 punten en worden vervolgens ingedeeld in klasses. Alleen toestellen die geen drastiche reparaties hebben ondergaan, 100% werkend zijn en geen waterschade hebben ondervonden worden geselecteerd voor verkoop via onze webshop.

Verzenden
Al onze voorraad betreft fysieke voorraad en alle bestellingen voor 17:00 worden dezelfde dag vanuit Nederland aangetekend en verzekerd verzonden.  Alle prijzen op de website zijn inclusief verzendkosten.

  • Nederland - 1 werkdag na ontvangst van betaling uw product in huis.
  • Belgie - 1-2 werkdagen na ontvangst van betaling uw product in huis.

Garantie termijn
Op al onze producten krijgt 1 Jaar garantie met uitzondering op de koopjeshoek en klasse C toestellen.
Enkele kritieke voorwaarden:

  • Bij retour sturen worden geen verzendkosten vergoed tenzij het product onverhoopt binnen 14 dagen na aankoop retour moet wegens een defect. In dit geval vergoeden wij graag de verzendkosten.
  • Bij duidelijk zichtbare (val) schade of waterschade komt uw garantie te vervallen.

Retour recht
Mocht u om wat voor reden dan ook na bestellen via de webshop het toestel retour willen sturen dan mag dit gedurende 14 dagen. U kunt het toestel dus 14 dagen uitproberen waarna u kan besluiten of het toestel wel echt bij u past. Het product dient bij retour echter wel werkend te zijn en in dezelfde cosmetische toestand te verkeren als toen deze geleverd werd.

Kwaliteit gegarandeerd..
Bij ons bent u gegarandeerd van een goede iPhone of iPad waar u nog lang van kan genieten. We raden iedereen ook aan om de reviews te lezen van de mensen die u voorgingen.
Mocht er onverhoopt bij aankomst van uw toestel iets niet helemaal in orde zijn regelen wij direct voor u een vervangend toestel. All service aanvragen worden dan ook gegarandeerd binnen 3 werkdagen opgelost. Ook als u midden in uw garantie termijn uw product terugstuurt ter reparatie of vervanging. Bij ons hoeft u dus geen weken te wachten op een oplossing!

Deze webwinkel is onderdeel van Sobby.nl - geregistreerd onder KVK 59731346  Vestigingsnr. 000022210091 in Nederland.